Viktig information. Det finns fortfarande en stor osäkerhet kring hur pandemin kommer att påverka publika evenemang i höst. Det gäller både eventuella myndighetsrestriktioner och hur enskilda personer, besökare såväl som utställare, ser på situationen. Vi väljer därför att flytta fram mässan som kommer att gå i slutet av juli 2022. Då har alla traditionsenligt Helsingborgs Konst- & Antikmässa inplanerat i kalendern. Trots vår längtan efter att arrangera mässan och möta er och våra besökare är vi övertygade om att detta är det bästa beslutet. Vi ses sommaren 2022!

Helsingborgs Konst- & Antikmässa,
28–31 juli 2022

Helsingborgs Konst- & Antikmässa har arrangerats i mer än 50 år. Vi finns på Helsingborg Arena – en modern anläggning med utmärkta faciliteter och behagligt inomhusklimat. Hög kvalitet står i centrum hos våra utställande konst- och antikhandlare. Här finner du kunskap, inspiration och inte minst 10 000-tals föremål till salu.

Varmt välkommen till Helsingborgs Konst- & Antikmässa!

Förra årets succé – Afternoon Tea – är tillbaka!

Lyssna på fem av Antikrundans populära experter Jan Ribbhagen, Charlotte Strömstedt, Claes Moser, Carolina Tüür och Bo Knutsson när de delar med sig av några upplevelser. Här får du höra om allt från Marie Krøyer till en 1500-talssked i silver som hittades på en takbalk.

Observera! Det finns endast 40 platser tillgängliga!

Hitta till Helsingborg Arena

Till skillnad från många andra stadsarenor har Helsingborg Arena ett unikt läge nära city. Det innebär gångavstånd till stadskärnan med sina hotell och restauranger, färjor och kollektivtrafik.