Pressinformation

Viktig information: Vi har tagit beslutet att inte genomföra Helsingborgs Konst- & Antikmässa det ordinarie datumet i juli. Våra besökares, utställares och medarbetares hälsa är alltid vår högsta prioritet när vi genomför ett evenemang och vi följer utvecklingen noga i enlighet med berörda myndigheters riktlinjer. Sommarens stora antikhändelse arrangeras därför i höst istället. Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna till Helsingborgs Konst- & Antikmässa, som i år arrangeras 12–15 november 2020.

Varje sommar arrangeras Helsingborgs Konst- & Antikmässa. Mässan har arrangerats sedan 1962 vilket gör den till en av Sveriges äldsta antikmässor. På plats finns närmare 120 utställare med allt man kan önska sig av möbler, mattor, konst, skulptur, design, silver, smycken, glas och porslin.

Som journalist är du alltid välkommen att besöka Helsingborgs Konst- & Antikmässa!

Vill du ackreditera dig fyller du i formuläret enligt nedan. Vi vill gärna ha dina uppgifter för kommande utskick, varför vi ber dig att fylla i detta.

På mässan är du välkommen att visa upp din giltiga presslegitimation i vår information som ligger i entrén. Då berättar vi mer om mässan och ger dig ett presskort.

Välkommen den 12–15 november 2020!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

•  A n n o   1 9 6 2  •

Pressmeddelande
Ladda hem logotyper
Ladda hem pressbilder

Ann-Christin Lindström
Projektledare
a.lindstrom@numeramassor.com
0733-74 34 50