Pressinformation

Viktig information: Helsingborgs Konst- & Antikmässa kommer, till följd av Corona-pandemin, ej att arrangeras under 2020. Våra besökares, utställares och medarbetares hälsa är alltid vår högsta prioritet när vi genomför ett evenemang och vi följer utvecklingen noga i enlighet med berörda myndigheters riktlinjer. Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna till Helsingborgs Konst- & Antikmässa, som arrangeras 29 juli–1 augusti 2021.

Varje sommar arrangeras Helsingborgs Konst- & Antikmässa. Mässan har arrangerats sedan 1962 vilket gör den till en av Sveriges äldsta antikmässor. På plats finns närmare 120 utställare med allt man kan önska sig av möbler, mattor, konst, skulptur, design, silver, smycken, glas och porslin.

Som journalist är du alltid välkommen att besöka Helsingborgs Konst- & Antikmässa!
Vill du ackreditera dig fyller du i formuläret enligt nedan. Vi vill gärna ha dina uppgifter för kommande utskick, varför vi ber dig att fylla i detta.

På mässan är du välkommen att visa upp din giltiga presslegitimation i vår information som ligger i entrén. Då berättar vi mer om mässan och ger dig ett presskort.

Välkommen den 29 juli – 1 augusti 2021!

Intresseanmälan Helsingborgs Konst- & Antikmässa 2021
Jag ackrediterar mig till:
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

• A n n o 1 9 6 2 •

Linnea Olsson

Projektledare
linnea.olsson@numeramassor.com
0733-74 34 50