Här hittar du praktisk information inför ert mässdeltagande

Ett lyckat mässdeltagande börjar med förberedelserna. För att allt ska flyta på smidigt är det viktigt att alla inblandade vet vad som gäller före, under och efter mässan.
På länken nedan finner du dokumentet ”Praktisk information” som är en övergripande information där vi har vi samlat all matnyttig information om exempelvis adress, godstransporter, teknikbeställningar, öppettider etc.

Monternummer

Ditt monternummer har skickats till dig via e-post. Du kan också hitta det när du loggar in i vårt utställarverktyg eller i utställarförteckningen. Har du frågor så kontakta Daniella Lindskog, 040-18 68 36, eller daniella.lindskog@numeramassor.com

 

Viktiga datum

8 JUNI
Sista dag att lägga in företagsuppgifter till mässtidningen.

22 JUNI
Sista dag att beställa monterutrustning. Beställningar efter denna dag medför en prishöjning på 25%. Malmö Mäss-service, www.mass-service.se, vxl: 040–30 67 20.

10 JULI
Sista dag att skicka in monterbemanningsblanketten!

25 JULI
Sista dag att anmäla deltagande på Vimmelfesten.

26 JULI
Buyer´s Day kl 11.00–15.30. Handlare har möjlighet att förhandsbesöka mässan. Registrering sker i Informationsdisken vid huvudentrén till en kostnad av 450:- inklusive moms.
Handlare som registrerat sig i förväg på hemsidan betalar 400:- inklusive moms.
Vernissage kl 17.00–21.00.

28 JULI
Antikmässans Golftävling, Helsingborgs Golfklubb. Första start kl 8.00.
Vimmelfest kl 18.15 i Henrys Lounge. Föranmälan krävs!

För mer information gällande ovan punkter vänligen ladda ner Praktisk information.

Övriga dokument

 

 

 

 

 

OK
På Antikmässa använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?