Fakta om mässan

Helsingborgs Konst- & Antikmässa arrangeras på Helsingborg Arena. Anläggningen är en av Sveriges modernaste och nyaste arenor – mitt i centrala Helsingborg. Det är en multiarena med ett elegant yttre utseende och en flexibel och spännande form inuti. Det centrala läget innebär att vi alltid är på hemmaplan, med gångavstånd till kommunikationer, hotell och restauranger.

Utställare & samarbeten

I hall A finns Sveriges exklusiva handlare, SKAF. Medlemmarna tillhör Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Det som förenar dem är deras djupa kunskaper och inriktningen på kvalitativa föremål. Utställarna ger sina montrar härliga interiörer med möbler, ljuskronor, speglar, tavlor och fantastiskt porslin. Här finns även utställare från Danmark och FAK. I övriga hallar samlar FAK även flera av sina medlemmar tillsammans med fler utställare från både Sverige och Danmark. Här hittar man allt från böcker, frimärken, porslin, glas, mynt, kinesisk konst och all världens kuriosa till, inte minst, möbler.

Marknadsföring & upptagningsområde

Mässans primära upptagningsområde är Sverige med fokus på de södra delarna av landet. Vi använder oss av en väl avvägd mix av såväl tryckta som digitala medier. Fack- och dagspress blandas med radioreklam och kampanjer i sociala medier. Danmark är också en viktig marknad och insatser görs även här i såväl fack- som dagspress.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om mässan!

Ann-Christin Lindström

Projektledare

040–18 68 24

 

OK
På Antikmässa använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?