5-saker-du-inte-far-missa-20182018-07-02T14:20:51+00:00

5 saker du inte får missa på Helsingborgs Konst- & Antikmässa i sommar!

Föredrag och guidade turer

Bland våra föreläsare och guider kan nämnas Bo Knutsson, Jan Ribbhagen, Charlotte Strömstedt, Claes Moser, Jesper Aspegren, Lars-Yngve Johansson, Björn Gremner och Carolina Tüür. Här bjuder de på inspiration, kunskap och passion i deras olika föredrag och guidade turer. Kostnadsfritt för dig som besökare.

Se hela vårt program här
För alla sinnen

För livsnjutare är mat och dryck en viktig del – det har vi tagit fasta på! På Helsingborgs Konst- & Antikmässa kan du både njuta på mässan och handla med dig delikatesser och mathantverk hem. Är du hungrig erbjuder Restaurang Dahlbergs på plan 2 varm mat, medans deras nya trädgårdscafé i Hall C bjuder på lite enklare rätter. Missa inte heller vinbaren i foajén.

Läs mer om vår Deli & Vinbar här
Nyhet! Värdering

Vad har du för skatter som gömmer sig hemma hos dig? Kanske har du ärvda föremål du är nyfiken på att veta mer om? Eller har du köpt ett favoritföremål och vill nu veta värdet? Kom till mässan och träffa våra antikexperter.

Anmäl dig och läs mer här
Nyhet! Afternoon Tea

Nytt för i år är vår härliga sittning med lyxig afternoon tea. Här avnjuter du snittar och bakverk samtidigt som våra antikexperter guidar dig genom stilepokerna – från barock till 1900-talets formgivning – under ledning av Jesper Aspegren.

Läs mer och köp din biljett här
Fynda

Att göra ett fynd kan vara en av de största anledningarna till att besöka mässan. Tänk om du hittar den där koppen som du letat efter i flera år och som gör din samling komplett. Eller kanske du söker en tavla till väggen i vardagsrummet av din favoritkonstnär. En matta till sommarhuset i retrodesign? Här finns allt för ditt hem. Jan Ribbhagen ger gärna rådet att man skall följa det tyska ordet ”Liebhaber” – köp det du älskar. Då är allt ett fynd och en god investering.

Välkommen att fynda på årets mässa!

Alla våra kvalitetsutställare finner du här